В Херсоні поліцейські по гарячих слідах затримали грабіжників

Херсон, грабіж, поліція
Злочин стався в обласному центрі. Ввечері двоє підлітків йшли по вулиці та слухали портативну музичну колонку. Це не сподобалось компанії молодиків, які йшли неподалік. Двоє з них напали на 17-річного власника гаджету, забрали у нього колонку, мобільний телефон і втекли. Підлітки одразу викликали поліцію. Зловмисників затримали упродовж декількох годин.

На місці події поліцейські опитали можливих свідків події і встановили, що до злочину причетні двоє херсонців віком 20 та 21 рік. З їх слів, їм не сподобалось, що підлітки голосно слухали музику. Вони вирішили їх провчити, тому забрали колонку та мобільний телефон. Пізніше хотіли здати награбоване в ломбард, але не встигли. Вранці зловмисників затримали за місцем їх проживання. Гаджети вилучені та після проведення усіх слідчих дій будуть повернуті власнику.

Нині за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон