Херсонщиною мандрує цирк

Херсонщина, цирк, НТЖ
Миколаївський цирк-шапіто "Олександр" продовжує мандрувати населеними пунктами нашої Херсонщини за сприяння Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з фондом партії Геннадія Лагути.

Черговою зупинкою циркової трупи стало с.Високе Тягинської ОТГ. Яскравий намет артисти розгорнули попри дрібний дощ та продемонстрували свою програму понад 350 глядачам.

"Не передати словами, як ми вдячні Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті за таку чудову ініціативу. Адже цей день перетворився у справжнє свято для наших дітей. Особливо нині, коли в нашому регіоні не вщухають дощі і малеча вимушена сидіти по домівках", - розповідає жителька с.Високе Наталія Нестеренко.

Зокрема сподобалися глядачам номери повітряних гімнастів, акробатів та ілюзіоніста не залишилися без гучних оплесків і щирого здивування малечі. А ось виступ клоуна взагалі затягнувся, адже діти не хотіли відпускати його зі сцени.

"Ми прагнемо аби наші діти, незалежно від того де вони проживають, мали рівний доступ до різноманітних культурно-розважальних заходів. Адже споглядання виступів театральних, циркових, музичних чи танцювальних колективів це не тільки запорука гарного настрою малечі, а ще й вагомий внесок у всебічний розвиток особистості!", - наголошує голова однойменної з Фондом «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон