Херсонець Станіслав Ніколаєнко: «Ми йдемо з Майдану, але залишаємося з українським народом»

Уродженець Херсонщини, лідер партії «Об'єднані ліві і селяни» Станіслав Ніколаєнко повідомив про те, що Політвиконком партії прийняв рішення демонтувати партійний намет, який функціонував на Майдані Незалежності з 11 грудня 2013 року.

«...Починаючи з 1 грудня 2013 року, об'єднані ліві брали активну участь в протестних акціях, всіх Народних Віче. Протягом 97 днів у наметі перебували наші активісти. Під час кривавих подій, штурму силовиками Майдану троє наших товаришів отримали серйозні поранення.

Партія «Об'єднані ліві і селяни» виступала і виступає за демократичне оновлення влади в Україні, за антикримінальну революцію, деолігархізацію економіки, європейський вибір, соціальну справедливість, свободу і рівність. Ми йдемо з Майдану, але ми назавжди будемо пам'ятати загиблих товаришів, які віддали своє життя за рідну країну. На Майдані ми залишаємо свій дух, свої серця. Ми залишаємо за собою конституційне право контролювати владу, боротися за дотримання законів. Низові партійні осередки, партійні ради будуть і в подальшому стояти на стороні інтересів українського народу.

Об'єднані ліві після революційних подій не просилися до влади, не вимагали посад. Проте ми маємо конструктивну Програму розвитку країни «За відродження України, за єдність і благополуччя українського народу, соціальну справедливість і рівність», а в наших рядах є сотні і тисячі талановитих професіоналів, які готові допомогти державі в цей кризовий час. Ми будемо брати участь у всіх виборах, відстоювати свої принципи, свою програму.

Ми вважаємо, що в цей надзвичайно критичний для України час, треба справами кріпити і боронити державу. Не можна просто сидіти на Майдані і чекати у моря погоди – це хибна політика. Не можна дискредитувати ідеї Майдану, коли по Києву і містам України вештаються без діла сотні, тисячі людей із холодною зброєю, імітуючи якусь революційну діяльність. Досить балакати, досить розмов і протестів, настав час діяти, розбудовувати країну!

Ми закликаємо весь український народ, свій партійний актив до рішучих дій на захист незалежності і суверенітету України. Закликаємо всі політичні сили підтримати нас.

Ми йдемо з Майдану, але залишаємося з українським народом» - йдеться у повідомленні.

Фото сайту http://www.livi.org.ua

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон