На Херсонщині громади мають ефективно увійти в ринок землі

земельна реформа, Хвостов, врожай
Як відбуватиметься земельна реформа, переваги відкриття ринку землі та чи буде в цьому році врожай на Херсонщини. Про це та інші важливі теми галузі АПК у прямому ефірі на телеканалі «Суспільне.Херсон» розповів депутат обласної ради, голова представництва Всеукраїнської Аграрної Ради у Херсонській області Володимир Хвостов.

Спілкуючись з Ольгою Петренко, ведучою програми «Сьогодні. Головне» Володимир Хвостов наголосив, що завдяки офіційному старту ринку землі, українці стануть справжніми господарями своєї землі, адже зможуть не просто нею володіти, а й вільно розпоряджатися.

«Це те, що закріплено в Конституції, але фактично було неможливим через дію мораторію. Немає жодної успішної країни, де діяв би мораторій на введення цивілізованого ринку землі. Тепер його не буде і в Україні. Адже територіальні громади стануть повноцінними господарями своєї землі. Шлях у півтора роки закінчився перемогою українців. Велика подяка Президенту України Володимиру Зеленському за програми, які дали старт запуску ринку сільськогосподарських земель в країні», - зазначив депутат обласної ради та резюмував, що земельна реформа спроможна забезпечити розвиток наших громад!

Як відбуватиметься земельна реформа, чого чекати жителям Херсонщини та чи буде в цьому році врожай. Більше дивіться у відео.




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон