На Херсонщині судитимуть організаторів незаконного грального бізнесу

Нова Каховка, поліція, незаконий біснес
Слідчі обласного главку поліції закінчили досудове розслідування справи щодо 7 учасників злочинної групи, які у місті Нова Каховка організували незаконний гральний бізнес – надавали доступ до азартних ігор. У викритті злочинної групи слідчим допомагали працівники Управління стратегічних розслідувань у Херсонській області за процесуального керівництва прокуратури області.

У підпільному гральному закладі правоохоронці під час обшуку вилучили комп’ютерну техніку, інші носії інформації та чорнові записи прибутків і витрат.

Всім фігурантам слідчі поліції Херсонщини повідомили про підозру в причетності до скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.28 Кримінального кодексу України «Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією» та ч.1 ст. 203-2 ККУ «Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей».

Була зібрана достатня доказова база, тому нині слідчі закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні, фігурантам були вручені обвинувальні акти і справа уже направлена в суд.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон