Херсонські нацгвардійці демонструють високі показники вакцинації

нацгвардійці, вакцинація, друга доза
На сьогоднішній день, розташована у Херсоні військова частина 3056 НГУ має достатньо високі показники вакцинації серед інших підрозділів, адже у Херсоні 85% нацгвардійців вже отримали свою першу дозу щеплення від COVID-19, а з них більше 55% мають і другу дозу.

Зокрема, найближчі два тижні, медики військової частини планують цілком завершити другий етап вакцинації тих, хто має перші дози вакцини. В той час, як в цілому по Україні в Нaцгвapдiї пoвнicтю (двома дозами) вaкцинoвaнo лишe тpeтину ocoбoвoгo cклaду.

Нагадаємо, що вакцинацію у військовій частині 3056 проводять медики з відомчого лікувального закладу ДУ “ТМО МВС у Херсонській області”. Вони на місці спілкуються з військовослужбовцями, анкетують їх та визначають чи можуть ті бути допущеними до процедури щеплення. Після заповнення всіх документів, відомості щодо вакцинації кожного гвардійця заносятся до електронної державної системи “e-health”.

Як і планувалося державною програмою протидії розповсюдженню епідемії COVID-19, силовики максимально швидко забезпечуються можливістю отримати захист від короновірусної хвороби. Тож ті правоохоронці, хто не мають протипоказань до вакцинації, за встановленим графіком отримують свій “захисний укол”.

За матеріалами в/ч 3056 НГУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон