На Херсонщині відбулася патріотична акція "Ми України діти"

Херсонщина, акція, ОТГ
До Дня молоді та Дня Конституції у Великолепетиській ОТГ пройшла дитяча концертно-розважальна програма «Ми України діти».

«Давно у нашому населеному пункті не було так весело. Це неймовірне свято, яке зацікавило не лише малечу, а й дорослих. Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» і Геннадію Лагуті за можливість відпочити!» - місцеві жителі смт Велика Лепетиха.

У рамках програми на місцевих очікували цікаві конкурси, змагання дітей з батьками та навіть запальні танці. Також юні жителі мали змогу продемонструвати свої таланти у вокальних, танцювальних та акробатичних виступах.

До привітання місцевих долучився й Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Представники Фонду подарували дітям повітряні кульки, п потім всіх бажаючих пригостили солодкою ватою.

«З пандемією люди засиділися вдома і вже забули про те, як можна весело та гуртом відзначати свята. Наша команда вирішила об‘єднати дві дати і привітати жителів смт Велика Лепетиха!» - підсумував голова однойменної з фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Генадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон