"Бюджетна" комісія Херсонської місьради рекомендувала передбачити державну субвенцію на благоустрій ХДАЕУ

бюджетна комісія, дмитрієв, субвенція
“Бюджетна” комісія рекомендувала департаменту бюджету та фінансів міської ради передбачити субвенцію із державного бюджету на 2021 рік у розмірі 3 млн грн для благоустрою території Херсонського державного аграрно-економічного університету по вул. Стрітенській, 23.

“У нас є домовленості щодо надання Херсону додаткових субвенцій від державного бюджету. Загальна сума їх складає близько 10 млн грн, порядка 5 млн грн уже виділено. Тому, гадаю, ми можемо допомогти університету. Ці роботи уже розпочали, тому маємо сподівання до кінця 2021 року їх закінчити”, – прокоментував голова “бюджетної” комісії Андрій Дмитрієв.

За повідомленням Херсонської міської ради, загалом на комісії з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку розглянули усі питання порядку денного, включаючи листи та звернення, які надійшли, а також результати виконання попередніх рекомендацій постійної комісії виконавчими органами.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон