У Херсоні відбувся дитячий футбольний турнір на Кубок начальника обласної поліції

Херсон, турнір, Прокудін
Сьогодні, 19 червня, при підтримці профспілки атестованих працівників ОВС, на стадіоні підшефної команди поліції Херсонщини «Майстер-С» відбувся турнір з футболу серед дітей на кубок начальника обласного главку поліції Олександра Прокудіна.

У турнірі взяли участь 8 дитячих футбольних колективів з Херсона та області. На початку змагань від поліції Херсонщини юних спортсменів привітали солодкими подарунками та подарували футбольні м’ячі.

Начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін привітав юних футболістів з всесвітнім днем дитячого футболу та побажав спортсменам продемонструвати високий рівень гри, майстерність та жагу до перемоги. Та можливо в майбутньому стати новими зірками українського футболу.

Також для футболістів з концертною програмою виступили оркестр обласного главку поліції та вокальний ансамбль «Police Prime». Особливим подарунком для дітей став показовий виступ бійців спецпідрозділу КОРД.

По завершенню турніру переможців та призерів нагородили кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками. Також команди, які зайняли четверті місця, за жагу до перемоги отримали солодкі подарунки.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон