Ректор Херсонського держунiверситету поділився теорією лідерства

Співаковський, лідерство, зустріч, студенти
Як стати лідером? Прості, але доволі потужні рецепти отримали учасники першої Літньої лінгвістичної школи. У межах запланованих заходів відбулася зустріч ректора ХДУ Олександра Співаковського з молоддю.

Під час лекції спікер поділився з молоддю своїм баченням формули успіху та кейсами, що дозволяють розвивати лідерські якості. Окремо зупинився на простих речах, які визначають, що таке щастя. Адже, за словами Олександра Співаковського, щастя – це баланс між амбіціями, які має людина і успіх реалізації.

Та головне для лідера, за теорією ректора, бути готовим до змін. «Якщо ви не готові до змін, готуйтеся бути звичайною людиною. Лідер – це той, хто повинен весь час змінювати себе і оточуючий світ», – зазначив Олександр Співаковський.

Але якщо людина хоче стати лідером і при цьому все робить самотужки – точно ніколи такою не буде! «Гуртуйте навколо себе потужну команду людей, які розділяють вашу систему цінностей, які будуть вас стимулювати і розвивати як особистість. Якщо навколо вас слабкі люди, ви повинні розуміти, що будете самі падати вниз», – вважає спікер.

Олександр Співаковський зазначив, як ректор, він як ніхто зацікавлений, аби школярі, які присутні на зустрічі, були справжніми лідерами. І мали багаж кейсів, що необхідні для подальшої самореалізації – як особистої, так і професійної.

Олександр Співаковський впевнений, що така лекція дозволяє наблизитися до студентів, краще зрозуміти їхнє світобачення. Її формат – вільний діалог. Тож усі охочі мали змогу поставити запитання ректору та навіть подискутувати.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон