На Херсонщині обіцяють створити новий екопарк на березі моря

Херсонщина, екопарк, Бірючий
Про це під час форуму «Україна.30» на тему «Приватизація державних активів» заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко:

Зі слів державного чиновника, на Херсонщині трансформація чекає на півострів Бірючий на березі Азовського моря. Раніше він використовувався як літня резиденція для влади, куди не пускали простих громадян.

«У нас зовсім інший підхід. Так, дійсно там є резиденція, яка може вважатися літньою резиденцією президента, але ми відкриваємо і вже фактично відкрили доступ громадян туди. Це великий екопарк на березі моря. Для нас важливо, щоб кожен міг доторкнутися до цієї природи і відпочивати там», - розповів Тимошенко.

За його словами, вже цього року на Бірючому почнуть відновлювати інфраструктуру, будувати літні будиночки для відпочинку всіх бажаючих. Також у планах – відкрити басейний комплекс, прокласти туристичні маршрути…

За матеріалами Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон