У Херсонi займаються дорогами

Херсон, бюджет, дороги
Вчора, 15 червня, під головуванням Андрія Дмитрієва, відбулася постійна комісія Херсонської міськради з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку.

Члени комісії розглянули 13 проєктів рішень, що винесуть на розгляд сесії міськради цієї п’ятниці. Зокрема, у числі розглянутого – питання фінансування поточного ремонту доріг.

В.о заступника міського голови Юрій Стельмашенко запевнив, що поточні ремонти здійснюють якісно, наразі першочерговим завданням міської влади є зробити дороги Херсонської територіальної громади «проїзними», наступним етапом буде орієнтування на капітальні ремонти, а вони, як відомо, є більш вартісними і потребують залучення додаткових коштів.

Також підтримали питання встановлення нових дорожніх знаків, ремонту пошкоджених та встановлення «лежачих поліцейських» поблизу дитячих садочків та шкіл. Комісія одноголосно підтримала проєкт цього рішення, адже безпека дітей це питання, яке турбує кожного мешканця міста.

Пресслужба Херсонської міської ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон