Херсонський державний університет об'єднав молодіжних лідерів країни

ХДУ, лідери, Співаковський
Херсонський державний університет став майданчиком для фінального етапу реалізації річної програми Української академії лідерства – молодіжної експедиції «Лідерство: шлях ідентичності».

Вчора, 14 червня, до університету завітали понад 200 молодих лідерів з 20 областей України.

У стінах освітнього закладу молодь привітав ректор ХДУ Олександр Співаковський. Він поділився власною філософією лідерства, яку формував протягом життя – поступового особистісного та професійного зростання. Виходячи з власного досвіду Олександр Співаковський підкреслив, що лідер – це, в першу чергу, щаслива людина. Також він побажав молоді, формуючи власне майбутнє, знаходити баланс між амбіціями та можливістю їх реалізації, тримати долю в своїх руках, постійно рухатися вперед і розширювати коло друзів та однодумців.

Роман Тичківський, співзасновник та керівник Української академії лідерства зазначає, що головна мета програми – формування мережі молодих людей, які серйозно працюють над собою, мають мотивацію та відповідні скіли.

Вчора, в рамках експедиції, в актовій залі вишу відбувся тренінг підприємця, викладача Києво-Могилянської бізнес-школи, співзасновника платформи Нова Країна Валерія Пекаря «Про майбутнє і силу спільноти для його творення». У ході тренінгу молодь намагалася зрозуміти куди ведуть тренди, яке майбутнє на нас чекає. І, головне, як у цьому майбутньому втримувати лідерські позиції. До тренінгу долучилися й студентські лідери Херсонського державного університету.

Зазначимо, що «Лідерство: шлях ідентичності» триватиме з 14 по 19 червня у Херсоні та області. Протягом тижня учасники програми підбиватимуть підсумки участі у річній програмі Української академії лідерства, яка реалізується за підтримки Кабінету міністрів України. Експедиція має на меті ознайомити молодіжних лідерів з усієї України з культурними, природними та соціальними особливостями півдня України, зокрема Херсона.

Українська академія лідерства – програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є десятимісячний формаційний курс для випускників серед шкіл та студентів, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон