Церква на Херсонщині отримала благодійний подарунок

Церква, подарунок, Лагута
Українська православна церква, що в смт Нововоронцовка, отримала довгоочікуваний подарунок – новенький кондиціонер зима-літо.

«Нарешті ми зможемо корегувати температуру у приміщенні нашого храму і під час служби всі присутні почуватимуться комфортно. Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» і Геннадію Лагуті за постійну підтримку і соціально-відповідальну позицію» ,- зазначили парафіяни та Отець Серафим.

Сучасну техніку планують встановити у приміщенні, де систематично проводяться богослужіння. Він дозволить покращити умови перебування людей у храмі як під час спеки, так і холодів.

«Навчальні, медичні заклади чи навіть храми – ми маємо підтримувати всіх, хто дійсно потребує нашої допомоги. Ми сподіваємося, що відтепер не виникатимуть проблеми з температурним режимом і служби проводитимуться за встановленим графіком!», - підсумував голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон