На Херсонщині створили філію дитячого центру "Артек"

Артек, філія, Берислав
У листопаді минулого року, за підтримки президента України Володимира Зеленського, Херсонська облдержадміністрація підписала меморандум про створення на Херсонщині філії Міжнародного дитячого центру “Артек” – під назвою “Артек Річковий”. І вже в липні нинішнього року філія «Артек Річковий” зустрічатиме дітей на відпочинок, повідомляють Сільські новини.

Філію “Артеку” відкриють у Новоолександрівці, на базі дитячого оздоровчого табору ім. Івана Бережного колишньої Нововоронцовської райради, а в майбутньому — і на базі колишнього обласного дитячого гастроентерологічного санаторію. Цього року передбачено, що табір працюватиме у дві 14-денні зміни: з 14 по 27 липня та з 30 липня по 12 серпня. Вартість путівки — 9 600 грн.

Міжнародний дитячий центр “Артек” після тимчасової окупації півострова Росією 2014 року відновив свою роботу в Пущі Водиці під Києвом. Щорічно в “Артеку” оздоровлюється понад 13 тисяч дітей. Відтепер його філія працюватиме і на Херсонщині.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон