У Херсоні допомогли маленьким пацієнтам районної лікарні

Рожков, Добро переможе, бойлер
Новий бойлер для маленьких пацієнтів та їх матусь придбав лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

З проханням про це до нього звернувся медичний персонал дитячого відділення лікарні Дніпровського району ім. О.Лучанського. Тетяна Ткачук, завідувач відділення знає, як воно працювати у стаціонарі, де повно люду, але немає гарячої води і коли мами постійно запитують "коли вже вода?"

Розповідає: "У нас і немовлята, і вже старші діти. Всі користувались спільною санітарною кімнатою з єдиним бойлером, адже у палатах подачі гарячої води не передбачено. З часом він вийшов з ладу, ми викликали майстра, але той засмутив новиною: треба купувати новий!


Вдячні Юрію Рожкову за те, що швидко відреагував і вирішив проблему з бойлером. До речі, допомагає він нам не вперше. Частенько згадуємо про його добрі справи, перебуваючи у холі, особливо коли малеча захоплено дивиться мультики на великому телевізорі, сидячи на м'якому дивані. Дякуємо за любов до дітей і турботу про пацієнтів та їх родини!", - наголосила Тетяна ТКАЧУК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон