У Херсонському держуніверситеті вітали слухачів Університету третього покоління

ХДУ, університет третього покоління, студенти
8 червня, молоді душею студенти Херсонського державного університету отримали сертифікати учасників вокального ансамблю «Bellisimo», який функціонує у рамках проєкту «Університет третього покоління».

Вже третій рік поспіль у Херсонському державному університеті успішно реалізовується соціальний проєкт «Університет третього покоління». Кожен факультет представляє свою тематику і пропонує різнопланові заняття та майстер-класи для слухачів, які продовжують вчитися, не дивлячись на роки.

Так, звичайні заняття з вокалу, що проходили на педагогічному факультеті, поступово переросли у вокальний ансамбль «Bellisimo». Крок за кроком, колектив набирає обертів: якщо на початку заняття відвідував всього 1 вокаліст, то наразі їх 23!

Привітав молодих душею студентів фундатор проєкту, ректор ХДУ Олександр Співаковський. «Університет підтримує філософію – навчання протягом життя! Для нас головне, аби люди поважного віку відчували, що на пенсії життя не закінчується, що можна ще багато чого дізнатися та навчитися. А Херсонський державний університет – чудовий майданчик для реалізації вашого потенціалу», – звернувся до присутніх ректор.

Олександр Співаковський висловив сподівання, що соціальний проєкт нашого освітнього закладу знайде підтримку у міської та обласної влади: «Люди похилого віку потребують уваги, маємо підтримувати світовий тренд – популяризацію навчання протягом життя». Він побажав випускникам Університету третього покоління міцного здоров’я, миру та родинного тепла.

Заняття проходили під керівництвом доцентки кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти Алли Владимирової.

У ході курсу слухачі Університету третього покоління опановували комплексні заняття з ритміки та хореографії, вокальні вправи, а також вчилися працювати з музичними інструментами.

Поділилася враженнями від участі у проєкті Героніма Фараонова. Жінка відвідує заняття на 6 факультетах. Однак, за її словами, уроки з вокалу є одними з найулюбленіших. Адже особливе місце у серці Героніми Фараонової посідає саме пісня.

Тож насолодитися вокальною майстерністю учасників ансамблю «Bellisimo» усі охочі зможуть на урочистому врученні сертифікатів слухачам Університету третього покоління.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон