Симферопольська "Таврія" розгромила МФК "Миколаїв-2"

Таврія, футбол, Репілевський
У пятницю, 4 червня, у своєму останньому матчі сезону, сімферопольська "Таврія" розгромила в Горностаївці МФК "Миколаїв-2" з рахунком 6:1.

Вже після першого тайму, завдяки дублю Олексія Бойко та голу Валерія Долі на табло висвічувалися цифри 3:0 на користь кримчан. Після перерви, сімферопольці ще більше додали попереду, завдяки чому, протягом перших хвилин тайму Роман Бочак двічі вразив ворота суперника - 5:0. А за 20-хв до кінця гри Олексій Бойко збільшив перевагу кримчан до 6:0. Тим не менш, миколаївці змогли розмочити рахунок матчу реалізувавши на 90-й хвилині пенальті - 6:1.

Слід зазначити, що роздинкою цього футбольного матчу став почесний гість - перший-віце президент Української асоціації футболу Олег Протасов.

Легендарний футболіст в свою чергу нагородив керівництво клубу (президента Едуарда Репілевського та віце-президента Данила Репілевського) медалями за заслуги у розвитку українського футболу.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон