У Генічеському районі Херсонщини пройшли всеукраїнські змагання з кросфіту

Генічеськ, змагання, кросфіт
Напередодні літнього оздоровчого сезону в селі Щасливцеве на Арабатській стрілці пройшли змагання на всеукраїнський кубок з кросфіту «CrossFit Cup 2021» в категорії «Ще не профі, але вже і не аматор».

Участь в змаганнях прийняли майже 50 спортсменів з різних міст України: Київ, Кривий Ріг, Дніпро, Херсон, Запоріжжя, Миколаїв, Луганськ и Харків.

Окрім видовищності подібні змагання мають за мету популяризацію спорту взагалі і зокрема саме кросфіту. Адже ця система, яку створив Грег Глассман, за рахунок різноманітних вправ, які запозичені в різних видах спорту, має дуже велику користь для спортсменів.

Заняття кросфітом передбачають великий спектр навантажень для організму спортсмена, які ви не зустрінете в окремих видах спорту. Це силове навантаження, кардіо, змішане і інтервальне, розвивається і силова витривалість, координація тощо. Саме завдяки таким особливостям кросфіт вже давно завоював велику кількість шанувальників на всій планеті.

Змагання проводились в веселій атмосфері, і детально розписувати їх немає сенсу – адже це треба бачити на власні очі. Зауважимо, що однією з дисциплін було плавання на каяках. І звичайно для цього використовувались плавзасоби з Утлюцько-Сиваського флоту каяк-клубу «НА МОРІ». І цей заплив, без перебільшення, можна назвати одним із самих яскравих етапів змагань.

Це добре, що з кожним роком наша місцевість приваблює все більше цікавих змагань, фестивалів і конкурсів, які можна проводити на її території.. В даний момент зовсім неважливо, чи це змагання з якогось виду спорту, чи всесвітній конкурс з вишивання хрестиком з зав’язаними очима. Головне: видовищність, популяризація, позитивний резонанс і особлива атмосфера НА МОРЕ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон