У Хрестівській громаді на Херсонщині з'явилася сучасна культурно-розважальна локація

Хрестівська громада, Хвостов, площа
Прорив у будівництві та облаштуванні інфраструктурних об’єктів на Херсонщині триває.

Сучасна зона відпочинку з зеленими насадженнями та квітковими композиціями, дерев’яними зручними лавками, різнобарвними інсталяціями у вигляді рук, простора пішохідна зона та велопарковка, а також фасад Будинку культури у національному стилі «Вишиванка».

У селі Долинське (Хрестівська громада) відкрили реконструйовану Центральну площу.

ТОВ «Торговий дом «Долинское» разом з ГО «Долинська громада» активно долучилися до розбудови соціальної інфраструктури задля якісного дозвілля.

Реалізувати масштабний проєкт вдалося завдяки підтримці депутата Херсонської обласної ради, керівника ТОВ «Торговий дом «Долинское» Володимира Хвостова.

Він переконаний, що справжні зміни починаються з кожного з нас! Центральна площа давно потребувала реконструкції, адже ця територія є улюбленою зоною відпочинку громади та місцем для проведення заходів.

«Президент України Володимир Зеленський задав чудовий тренд реалізації важливого стратегічного проєкту «Велике будівництво». Завдяки цій масштабній розбудові вдається завершити довгобуди, а також зробити наші дороги, школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони – об’єктами високого рівня.

Наше підприємство ТОВ «Торговий дом «Долинское» разом з ГО «Долинська громада» вирішили підтримати Президентську програму і наш початок – реконструкція нової площі», - наголосив Володимир Хвостов.

Він також зазначив, що 1 червня для перерізання стрічки обрано невипадково:

«Важливо робити реальні кроки для нашого підростаючого покоління, саме тому, для мене є символічним відкриття цього об’єкту саме 1 червня, у День захисту дітей. Адже хочемо, щоб це місце стало улюбленим для сімейного відпочинку, прогулянок з друзями та творчих поривів. Роботи здійснили в доволі стислі терміни: наприкінці квітня 2021 року лише розробили проєктну документацію, а сьогодні вже маємо яскраву локацію.

Для мене це саме ті перетворення і зміни, на які ми так чекаємо. І вони відбуваються тому, що влада, бізнес та громада плідно та успішно співпрацюють».

Депутат обласної ради підкреслив, що продовжить тенденцію розвитку громад. У планах реалізація ще чотирьох проєктів: Поліцейський офіцер громади, стадіон зі штучним покриттям, масштабний парк навкруги площі та торговий центр з тренажерним залом.

Аліна ДМИТРІЄВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон