Чи можуть вимагати довідку про доходи в МФО?

довідка про доходи, МФО, кредит
Мікрофінансові компанії відомі нам як організації, які видають кредити на простих і лояльних умовах. Скориставшись їхніми послугами, можна в будь-який час отримати гроші до зарплати, на оплату комуналки, незаплановані покупки і т.д. Зазвичай для оформлення кредиту достатньо паспорта і ідентифікаційного коду. Ми вирішили з’ясувати, чи дійсно оформити мікрокредит можна так легко та швидко, і чи можуть МФО вимагати довідку про доходи.

Кредит на 20 000 гривень від Мілоан: тестуємо компанію

Щоб оформити онлайн-кредит і перевірити як працює система зсередини ми звернулися в компанію Miloan. Це топова МФО, яка існує на ринку України з 2016 року і пропонує своїм клієнтам кредити на суму до 20 тисяч гривень. Чи реально отримати такий кредит без довідки про доходи терміном до 30 днів? Щоб дізнатися, ми подали заявку.
  1. На кредитному калькуляторі вибрали максимальну суму і термін.
  2. Заповнили заявку: вказали ПІБ, ІНН і контактні дані.
  3. Заповнили анкету. Підтвердили особистість, використавши застосунок Дія та електронну копію ID-карти.
  4. Ввели реквізити картки ПриватБанку і пройшли верифікацію.
  5. Рішення по заявці довелося чекати 7 хвилин. Не дивлячись, що ми зверталися в Мілоан від імені українця, який не має офіційного заробітку, кредит схвалили, причому на максимальну суму.
  6. Насамкінець нам залишилось підписати електронний договір і дочекатися переказу коштів на картку. Через 2 хвилини після підтвердження всіх умов 20000 надійшли на наш рахунок.
Як бачите в Miloan нам вдалося отримати позику без довідки про доходи https://miloan.ua/s/bez-spravki-miloan, зайвих перевірок і дзвінків. Більше того, від нас навіть не вимагали вказувати номери телефонів родичів під час заповнення анкети. Наше дослідження підтвердило, що МФО дійсно лояльно ставляться до позичальників.

Хто може отримати кредит онлайн без довідки?

Про вимоги до клієнтів мікрофінансові компанії завжди повідомляють на своїх офіційних сайтах. Головна вимога — це вік позичальника. Згідно закону кредити в Україні можуть отримувати тільки повнолітні громадяни. Деякі МФО обмежують також максимальний вік клієнтів — до 65 чи 70 років. Ще одна обов’язкова вимога — українське громадянство. Мікрофінансові компанії не видають кредити іноземцям та особам без реєстрації.

МФО приймають заявки на мікрокредити цілодобово від студентів, військовослужбовців, безробітних, жінок, що перебувають в декретній відпустці, фрілансерів. Отримати кредит на картку можна без офіційного працевлаштування і постійного доходу. Соціальний статус і причина звернення не впливають на рішення по заявці. Більшість МФО також дозволяють отримати мікропозику з негативною кредитною історією та простроченням.

Заявки обробляються автоматично. МФО перевіряють дані позичальників в офіційних джерелах і на основі результатів приймають рішення. При першому зверненні на оформлення кредиту доведеться витратити 10-20 хвилин, при наступному — до 5 хвилин. Це дуже зручно у випадках, коли гроші потрібні терміново.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон