На Херсонщині сусіди два роки судились за курей

Херсонщина, кури, Піменова
Деякі сусіди на Херсонщині розібратись у власних стосунках можуть лише у залі судових засідань.

Жили собі дві родини, були сусідами. Парканом між їх ділянками слугувала сітка-рабиця. Одна з родин займалась розведенням курей на продаж.

Одного звичайного ранку родина поїхала продавати товар до Центрального ринку в Херсоні. Але вже зовсім скоро довелось повертатись. Дві сусідські вівчарки перестрибнули через паркан і перебили 25 курчат, 5 лишились живими, але зовсім скоро і вони померли.

Сусіди почали розбиратись. Власниця курчат вимагала компенсувати їй збитки. Спочатку власники вівчарок не визнавали, що це саме їх собаки наробили лиха. Проте знайшлись відеодокази. Потім не могли зійтись на вартості тих самих курчат.

Справа дійшла до суду, де її розгляд тривав 2 роки! Але Феміда винесла своє рішення: власники вівчарок мають відшкодувати потерпілій 3800 грн матеріальної шкоди, 500 гривень моральної та покрити судові витрати у розмірі 921 грн 60 коп.

Олена ПІМЕНОВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон