Херсонські поліцейські продовжують нагадувати дітям Правила дорожнього руху

поліція, правила дорожнього руху
У Херсоні працівники ювенальної превенції спільно з групами реагування патрульної поліції продовжують проводити цікаві й пізнавальні заняття для учнів шкіл та вихованців дитячих садочків, нагадуючи дітям Правила дорожнього руху.

В ігровій формі поліцейські моделюють для дітей різні дорожні ситуації. З учнями молодших класів детально обговорюють те, в яких місцях дозволяється переходити проїжджу частину дороги, а в яких - ні, якими дорожніми знаками та сигналами світлофора регулюється рух транспорту і пішоходів.

Також поліцейські пояснюють дітям, що не можна виходити на дорогу раптово, з-за припаркованого автотранспорту або інших перешкод. Необхідно знімати навушники перед тим, як переходити дорогу, інакше можна не почути попереджувальних сигналів про наближення автомобілів. Не можна виїжджати на переходи на велосипеді, роликах і самокатах.

Поліція звертається до батьків з проханням постійно нагадувати дітям правила дорожнього руху та власним прикладом демонструвати їх дотримання.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон