У Новій Каховці провели "Відкриті уроки футболу" для юних спортсменів

Нова Каховка, спотсмени, відкриті уроки футбол
Вчора, 18 травня на стадіоні «Енергія» у Новій Каховці відбувся спортивний захід «Відкриті уроки футболу» для юних спортсменів Новокаховської територіальної громади, в рамках соціального проєкту Української Асоціації футболу.

Цей проєкт відкритий для всіх і націлений не на досягнення спортивного результату за будь-яку ціну, а на отримання радості від гри незалежно від рівня підготовки і здібностей дитини, - наголосила на відкритті заходу начальник відділ у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Наталія Таран.

Дітей привітали міський голова Володимир Коваленко, а також почесні гості: виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, вихованець новокаховського футболу, а нині гравець польского ФК «Краковія» Олексій Дитятьєв, голова федерації футболу м. Нова Каховка, заступник міського голови Леонід Чурсинов, депутат Херсонської обласної ради, президент СК «Таврія» Едуард Репілевський.

Після офіційної частини на маленьких спортсменів чекали солодкі подарунки від міського голови, футбольні м’ячі та футболки від Асоціації футболу та Європейського Союзу. Волонтери і тренери команд отримали спортивні костюми.

Далі на дітей чекали навчальні майданчики «Поліцейського», «Психолога» «ЗОЖ», «Веселі ігри», «Футбол: техніка прийом-передача-дріблінг», «Удари та ігри на точність», «Ігри на розвиток: спілкування та взаємодії дітей» та інші локації з рухливими та пізнавальними розвагами.

За матеріалами «Таврійські Вісті»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон