Херсонські аудитори виявили порушення на мільйон гривень

аудитори, генератор, дизель
Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області провело ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства «Херсонська міська клінічна лікарня імені Афанасія і Ольги Тропіних» Херсонської міської ради за період з 01 квітня 2017 року по 31 січня 2021 року.

Фахівці встановили, що Лікарнею використано кошти місцевого бюджету на суму 1 млн грн для здійснення капітального ремонту системи киснепостачання в частині електромереж, для резервного автоматичного включення струмоприймачів, з установкою дизельної електростанції для забезпечення безперебійного постачання кисню до стаціонарних відділень.

Проте, обстеженням, проведеним херсонськими аудиторами, встановлено фактичну відсутність необхідного обладнання (дизель-генератора), передбаченого робочим проектом з відповідними характеристиками.

Таким чином, Лікарнею проведено оплату фізичній особі підприємцю на суму 1,0 млн грн, який не виконав умови договору, хоча документи про повне виконання договірних умов підписано обома сторонами.

За результатами даного контрольного заходу витрачені кошти, в повному обсязі, повернуто до бюджету.

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон