Поліцейські Херсонщини провели флешмоб

булінг, поліція, флешмоб
Ювенальні поліцейські Херсонщини провели флешмоб «Зав’яжи стрічку – скажи булінгу НІ!».

В рамках відзначення Міжнародного дня протидії булінгу ювенальні поліцейські Херсонщини провели профілактичні заходи зі школярами. Поліцейські розповіли дітям про поняття шкільного булінгу, його прояви та шляхи подолання, як навчитися протистояти булінгу та закликали не замовчувати про випадки цькування у школі, негайно інформувати батьків, вчителя, шкільного психолога або телефонувати за номером «102».
Після бесіди з поліцейськими діти разом з поліцейськими підготували стрічки, на яких написали різні профілактичні гасла: «Ні булінгу!», «Школа без булінгу», «СТОП БУЛІНГ». Для того, щоб привернути увагу до боротьби з цією проблемою якомога більше людей, школярі пов’язали стрічами паркан навчального закладу.

Начальник ювенальної превенції обласного главку поліції Віталій САЙФУТДІНОВ розповів, що такі профілактичні заходи завжди привертають увагу оточуючих. Перехожі запитують, що відбувається, тож є нагода розповісти про булінг усім зацікавленим. Також, коли діти йдуть до навчального закладу через такий такий паркан, вони згадують про те, що вчасно сказане «НІ БУЛІНГУ», рятує чиєсь здоров’я, а можливо і життя.





© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон