Дивовижна Херсонщина предстане в спецпроєкті Дмитра Комарова

1+1, телеканал, проект, мандруй україною

Уже зовсім скоро, 9 травня, на телеканалі «1+1» стартує прем’єра спецпроєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Нещодавно був опублікований новий анонс, до якого потрапили й кадри експедиції, присвячені Херсонській області.

«Спеціально для вас ми зробили яскраву нарізку красивих міст України. Неймовірні куточки, фантастична природа й неземна краса. І це — лише мала частина того, що ми зняли. Найкраще — попереду!» — заінтригував телеглядачів ведучий.

Нагадаємо, спецпроєкт «Мандруй Україною», присвячений 30-ій річниці Незалежності. Затятий мандрівник вирушив у експедицію рідною країною, щоб максимально розкрити та продемонструвати глядачам її туристичний потенціал.

Дмитро Комаров відправився досліджувати незвичайні куточки України, щоб відвідати найдивовижніші місця, спробувати найекстремальніші пригоди та знайти найкращі локації для відпочинку. Окрім добре відомих місцин мандрівник покаже українцям куточки рідної землі, про які мало знають навіть найдосвідченіші туристи. Під приціл знімальної групи Дмитра Комарова потрапили й локації Херсонської області – Олешківська пустеля, Острів Джарилгач та рожеві озера.

Саундтреком відеоролика стала пісня «Шум» української фольк-рок групи «Go-A Band», створена на основі старовинної веснянки, якою наші предки закликали природу прокинутися від зимового сну. Дмитро Комаров підкреслює, що це дуже символічно для нового проєкту, адже у ньому буде показана найбільш колоритна, соковита, барвиста та справжня Україна, якою ми пишаємося.

Управління туризму та курортів Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон