У Херсоні депутат обласної ради відкрив тенісний турнір

облрада, турнір, Хвостов
Сьогодні у Херсоні стартував турнір з великого тенісу, присвячений пам’яті В.Я. Запорожченко. Учасниками змагання стали діти віком до 12 років з усієї України. Традиційно місцем збору юних спортсменів стали тенісні корти ДТШ «Вікторія».

Відкрив захід депутат Херсонської обласної ради Володимир Хвостов, який всіляко підтримує розвиток спорту на Херсонщині.

Вітаючи юних спортсменів він зазначив, що теніс формує сильних особистостей, які вміють боротися та не шкодують зусиль, йдеться на офіційній сторінці політика.

«Моє захоплення великим тенісом розпочалося 12 років тому. І з того часу намагаюся всіляко підтримувати спортсменів, які популяризують нашу область на змаганнях усіх рівнів. Переконаний, що спорт має займати важливе місце у житті кожного. Адже він заряджає до нових перемог та здобутків не тільки у спортивному, а й у повсякденному житті», - наголосив Володимир Хвостов.

Він передав юним спортсменам нові м’ячі, побажав хорошої гри, визначних досягнень та чесної перемоги, резюмуючи, що теніс у Херсоні розвивається, і це – добре!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон