На Херсонщині відбудеться І Міжнародний інвестиційний форум "Південна стратегія розвитку"

Херсонщина, форум, інвестиції
Упродовж останніх 7 років Південь України є фактичним прикордонням з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим та Севастополя.

Це стратегічно важливий регіон для відновлення територіальної цілісності держави, який може і має стати вітриною економічно успішної, безпечної та комфортної України.

Безперечно, деокупація та реінтеграція тимчасово окупованого Кримського півострова потребує соціально-економічної розбудови Півдня України та залучення значних інвестицій для розвитку місцевої промисловості, аграрної сфери, бізнесу, інфраструктури, а також - територіальних громад.

Для створення нових інвестиційних можливостей південного регіону голови обласних державних адміністрацій Херсонської, Миколаївської, Запорізької та Одеської областей ініціювали проведення І Міжнародного інвестиційного форуму "Південна стратегія розвитку", який відбудеться 10-11 червня на Херсонщині.

Форум об'єднає представників уряду, місцевого самоврядування, бізнесу й інвесторів для формування стратегії розвитку південних регіонів та стане платформою для презентації понад 30-ти інвестиційних проєктів, які стануть точкою відліку розбудови Півдня України.

Розпочнеться Форум у смт Новотроїцьке. Далі його робота продовжиться на Арабатській стрілці. Усього 14 кілометрів відділятимуть учасників та гостей Форуму від прикордоння тимчасово окупованого Кримського півострова.

Станіслав ТРОШИН
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон