У Херсоні пройшов ярмарок без ярмарку

ярмарок, міська рада, Великдень
Епідемія коронавірусу спонукає муніципальну владу Херсона ухвалювати рішення, які інакше, ніж «соломоновими» назвати важко, пише Голос України.

Яскравий приклад - традиційний для обласного центру Великодній ярмарок. Порушувати цю традицію навіть у карантин міськрада не наважилася - дуже вже непопулярний крок. Але й натовп покупців між яток, напевне, спровокував би новий спалах небезпечної хвороби. Тож "батьки міста" поміркували і визначилися: ярмарку бути, але... торгувати на ньому не можна.

Учасникам запропонували тільки виставити набори своєї продукції, оформлені у вигляді святкових кошиків. А також роздавати рекламні листівки й буклети. Хоча навряд чи така альтернатива сподобається покупцям. Адже зазвичай на ярмарку харчі дешевші, і вибір їх ширший, ніж у магазині. А тут замість звичного шопінгу - якась виставка під гаслом "око бачить, але на зуб не спробувати".
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон