АМКУ проводить дослідження ринків послуг з організації роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах

За дорученням Антимонопольного комітету України в січні поточного року територіальним відділенням розпочато перший етап проведення комплексного дослідження ринків послуг з організації роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах переважно продовольчим асортиментом.Дослідження планується проводити в територіальних межах міста Херсон.

Послуги з організації роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах переважно продовольчого асортименту являють собою комплекс взаємопов'язаних дій торгівельних мереж, основною метою яких є забезпечення якнайбільшої пропозиції товарів на ринку при постійному збільшенні їх різноманітності і асортименту.

Органи Антимонопольного комітету розпочинають вказане дослідження у зв'язку з тим, що споживачами вказаного ринку є майже всі мешканці міста Херсон.

Метою дослідження є захист споживачів від можливих порушень законодавства про захист економічної конкуренції торгівельними мережами, які здійснюють діяльність на території нашого міста.

Прес-служба
Херсонського обласного відділення
Антимонопольного комітету України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон