Депутат Херсонської облради вважає, що війни не буде

Літвін, війна, думка
Таку думку депутат Херсонської обласної ради, генерал-майор міліції та голова ГО «Єдиний Щит» Валерій Літвін висловив, відповідаючи на запитання журналістів щодо загострення на кордоні з окупованим Кримом:

«Завжди були загрози захвату будівель, зброї, секретної документації, карних справ. Ви знаєте, немає діла - немає нічого. Наприклад, в 2000 роках в Генічеському районі повністю спалили злочинці слідчий відділ. Тому навчання, які проводить наша поліція - це правильно. Потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій, незалежно від геополітичної ситуації.

Я думаю, що ніякого нападу, захвату ніякої каїни на нас не буде. У нас сильна країна, досить непогана армія. Думаю, що вряд чи наразі хтось буде ризикувати розпочинати третю світову війну. Будь-який напад на Україну сьогодні - виллється в незворотні процеси, і за це будуть відповідати лідери країн», - вважає Валерій ЛІТВІН.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон