На Херсонщині територіальні громади фінансово неспроможні

громади, фінанси, проблеми
Оскільки спроможною територіальною громадою є така громада, в якій фінансові, інфраструктурні та кадрові ресурси є достатніми для вирішення питань місцевого значення, передбачених законодавством, в інтересах громади.

За підсумками моніторингу у січні ‑ березні 2021 року середній показник доходів територіальних громад області у розрахунку на 1-го мешканця становить 1093 грн.

Лідерами з цих показників знову продовжують бути такі територіальні громади як: Музиківська – 1761 грн, Херсонська та Тавричанська мають однакові показники – 1493 грн., Новокаховська – 1445 грн.

Найнижчі показники в Новомиколаївської (Скадовський район), Виноградівської та Ювілейної (Херсонський район) територіальних громадах.

Для порівняння, у 2020 році за той же період часу середній показник доходів 31 територіальних громад області у розрахунку на 1-го мешканця становив 901 грн.

За матеріалами Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон