Поліція Херсонщини працює у посиленому режимі

поліція, посилений режим
В Херсоні та деяких населених пунктах області запроваджені додаткові протиепідемічні обмежувальні заходи, дотримання яких поліція контролюватиме та жорстко реагуватиме на порушення!

Хоча Херсонська область залишається у «жовтій» зоні за рівнем поширення COVID-19, міська та районні органи влади вирішили ввести додаткові обмежувальні заходи на території обласного центру та деяких населених пунктів, щоб захистити жителів від зараження вірусом та не допустити його подальшого поширення. У зв’язку з цим поліція посилює контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Денис Захарченко, поліція вже працює у посиленому режимі, COVID-патрулі перевіряють дотримання карантинних норм в громадських закладах, у громадському транспорті, а також проводять роз’яснювальну роботу з населенням.

На час дії додаткових протиепідемічних обмежень, поліцейські щодня патрулюватимуть вулиці, парки, місця відпочинку, перевірятимуть дотримання протиепідемічних заходів як фізичними, так і юридичними особами.

Нині правоохоронці проводять профілактично-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо необхідності дотримання карантинних заходів. У крайніх випадках та якщо громадяни категорично відмовлятимуться виконувати законні розпорядження працівників поліції, будуть свідомо порушувати карантинні обмеження, правоохоронці реагуватимуть жорстко та притягуватимуть їх до відповідальності.

Пам’ятайте! Здоров’я всіх залежить від дисциплінованості і правосвідомості кожного! Неухильно дотримуйтеся всіх карантинних обмежень, соціальної дистанції, користуйтеся засобами індивідуального захисту, уникайте місць скупчення людей. При перших проявах хвороби залишайтеся вдома, звертайтеся до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації. Бережіть себе і своїх близьких.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон