Вілкул провів планову оперативну нараду щодо контролю роботи систем життєзабезпечення

В.о. Віце-прем?єр-міністра Олександр Вілкул провів робочу нараду щодо функціонування систем життєзабезпечення.У нараді взяли участь в.о. Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських та в.о. Міністра промислової політики Михайло Короленко.

- Доки я на робочому місці - мій професійний та громадянський обов'язок – забезпечити стале функціонування профільних галузей, - сказав Олександр Вілкул.

Геннадій Темник доповів Олександру Вілкулу, що протягом останньої доби забезпечено роботу всіх котелень (понад 24 тис. од.). Тепло стабільно подається в житлові будинки та об'єкти соціальної сфери. Тривають роботи з ремонту пошкоджень теплових мереж шести будинків та однієї школи в Києві. Ремонтні бригади, які працюють над ліквідацією аварії, забезпечені всією необхідною технікою. Аварія буде ліквідована протягом доби. Усі інші об'єкти (понад 51 тис. од. отримують тепло в штатному режимі).

Також тривають ремонтно-відновлювальні роботи в Луганській області, де внаслідок пошкодження кабелю (6 тис.вольт) не працює підстанція «Лівобережна», від якої йде живлення насосної станції, що забезпечує майже 20 тисяч луганчан. Ремонтні роботи будуть завершені до вечора 25 лютого.

Диспетчерська служба Мінрегіону працює в цілодобовому режимі та контролює стан роботи систем життєзабезпечення в регіонах.

Михайло Болотських доповів в.о. Віце-прем?єру, що підрозділи ДСНС працюють в робочому режимі. Вчора, в Криму, у Сакському районі на озері Кизил-Яр рятувальниками проводилися пошуки трьох рибалок, які 23 лютого вийшли на риболовлю та не повернулися. У ході пошуків обстежено понад 2 тис. квадратних метрів берегової зони, водолазною групою обстежено акваторію озера. За результатами знайдено особисті речі рибалок на березі та перевернутий човен у воді. Наразі доля рибалок не відома. Пошукові роботи тривають.

Протягом доби було ліквідовано 151 пожежу, врятовано 6 людей. Також підрозділами ДСНС вилучено та знищено 261 вибухонебезпечний предмет, у тому числі, 31 авіаційну бомбу.

Михайло Короленко доповів Олександру Вілкулу, що промислові підприємства працюють в штатному режимі.

За інформацією Міністерства інфраструктури аеропорти та морські порти працюють безперебійно. Керч-Єнікальський канал та канал гирло «Бистре» (Дунай) закриті для руху суден через вітер та високі хвилі. Інші канали відкриті для руху суден.

За інформацією «Укрпошти», кореспонденція надається згідно з графіком.

Проїзд автодорогами України та на перевальних ділянках доріг забезпечено.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон