На Херсонщині 9 підприємців оштрафували на 17 тисяч гривень за порушення карантину

полвція, штраф, карантин
За минулий тиждень поліцейські Херсонської області склали 209 адміністративних матеріалів за ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантину. Рейдові групи з числа поліцейських, представників держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та пасажироперевізниками.

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса ЗАХАРЧЕНКА, впрововж останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 209 адміністративних матеріалів за ігнорування карантинних обмежень, з яких 9 протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за шо передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень. Також поліцейські за категоричне відмовлення одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті винесли громадянам 200 адміністративних постанов. Наразі цим правопорушникам загрожує штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Загалом від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали 8282 адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

Поліція Херсонщини просить громадян неухильно дотримуватись обмежувальних заходів.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон