Херсонський депутат вирішив повчати педагогів

депутат, педагоги, Попутько
Деякі представники депутатського корпусу Херсонської міської ради дійсно вважають себе універсальними спеціалістами «широкого профіля».

Так, депутат міськради Юрій Попутько – аграрій за освітою, еколог за фахом та працівник «Херсонелектротрансу» за нинішнім місцем роботи, вирішив тиснути на педагогів Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова Херсонської міської ради при Херсонському державному університеті з метою примусити змінити рішення науково-педагогічної ради Ліцею стосовно виключення з Ліцею окремих учнів за дисціплінарні порушення.

«Видатний педагог» Попутько відверто залякував і тиснув на викладачів Ліцею, про що йдеться у їх зверненні на ім’я Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва:

«…Навчальний заклад відвідав депутат Попутько Ю. А., який намагався шляхом погроз, звинувачення та залякування змінити рішення педагогічного колективу.

Депутат пояснював свої дії як реагування на звернення одного з батьків учеників Ліцею, але в діях депутата простежувалося явне бажання допомогти своїм друзям у вирішенні цього питання. Тим більше, що під час розмови міський обранець відмовився пред’явити як посвідчення, так і саме звернення від батьків.

Вважаємо, що такі дії депутата Херсонської міської ради справляють негативне враження про депутатську діяльність Попутька Ю. А. та підривають суспільну довіру до інституцій місцевого самоврядування».

Важливим є той факт, що учні Ліцею, стосовно яких прийняте дисціплінарне рішення і за яких так активно вступився депутат Попутько, були покарані, в тому числі, за публічне вживання ненормативної лексики, порушення етичних норм, поваги, гідності усіх учасників освітнього процесу, включаючи педагогів…

Можливо, для депутата Попутько це природньо, оскільки в своїй депутатській діяльності він не просто вживає ненормативну лексику, а фактично – спілкується нею, про що свідчать матеріали херсонських журналістів, які спираються на відео, що містить пряму мову депутата яку не варто дивитися неповнолітнім та й дорослим з слабкою психікою…

Але цей матеріал обов’язково треба подивитися міському голові Херсона Ігорю Колихаєву та іншим депутатам Херсонської міської ради напередодні наступної сесії міськради, де планують розглянути та ухвалити Етичний кодекс депутатів…

За матеріалами ЗМІ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон