На Херсонщині відбудуться обласні змагання "Тато, мама, я – спортивна сім'я"

змагання, команди, сім'я
Протягом квітня-травня на Херсонщині проводитимуть масові обласні змагання “Тато, мама, я – спортивна сім’я”. Команда-переможець обласного етапу змагань отримає право представляти Херсонщину на Всеукраїнському рівні.

Команди з тата, мами та дитини (2011 - 2013 рік народження) продемонструють злагоджену командну роботу в силових вправах та комплексних естафетах на швидкість, координацію й витривалість. Це змагання “Флорбол”, “Перенеси сім’ю”, “Стибки з м’ячем”, “Розкидати й зібрати”, “Гусениця”, естафета “Дартс”, а також інтелектуальна вікторина.

Обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» проводиться в населених пунктах Херсонщини в три етапи:
  • Перший етап проводять у закладах загальної середньої освіти (1-18 квітня);
  • Другий етап - змагання на першість серед районів та територіальних громад Херсонщини (19 квітня - 8 травня);
  • У третьому етапі змагатимуться за першість команди-переможці другого етапу. Фінал обласних змагань пройде 15 травня у Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №5 (м. Херсон, вул.Полтавська, 91). Початок змагань о 10:30.
Команда-переможець третього етапу зможе представляти Херсонщину на Всеукраїнському фестивалі “Мама, тато, я - спортивна сім’я”, який відбудеться у червні цього року, повідомляє відділ моніторингу Херсонської облдержадміністрації.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон