Херсонський міський пренатальний центр отримав дезінфікуючі засоби від благодійників

Пренатальний центр, допомога, Рожков
Елементарні заходи сангігієни рятують життя! А регулярна дезінфекція рук і поверхонь здатна вберегти від зараження covid-19. Особливої уваги та підтримки потребують медичні заклади.

Тому Юрій Рожков, лідер Громадської платформи «Добро переможе» продовжує надавати їм благодійну допомогу у вигляді антисептичних та мийних засобів.

Партію ефективних сертифікованих дезінфікуючих засобів отримав і Херсонський міський пренатальний центр (раніше - пологовий будинок №1).

"Наш заклад передбачає стерильність і абсолютну чистоту, - ділиться враженнями головний лікар Центру Юрій Остапчук, - тож, ми вдячні кожній допомозі! Зараз ці великі ємності розподіляємо між усіма відділеннями.

Додам, що Юрій Рожков привіз нам сьогодні не лише рідкі засоби захисту: у співпраці з Фундацією «Голландія-Україна» та Благодійним фондом «Мангуст» ми отримали ще й постільну білизну! А у попередні відвідування і функціональні ліжка, необхідне обладнання, медичний інструментарій... Така увага і небайдужість меценатів до закладу, де на світ з'являються маленькі херсонці, - надзвичайно приємна!"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон