У Херсонi стартував IV відкритий конкурс творчих проєктів "Один раз на все життя"

Херсон,конкурс
Cтартував IV відкритий конкурс творчих проєктів «Один раз на все життя», який проводять у партнерстві Відділ з питань сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви та управління освіти Херсонської міської ради, за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та Департаменту реалізації гуманітарної політики облдержадміністрації.

Конкурс має на меті сприяти вихованню у старшокласників розуміння важливості традиційних сімейних цінностей, підвищити розуміння важливості психології подружніх відносин, усвідомленого батьківства, ознайомити дівчат і юнаків із прикладами щасливих родин, які можна було б взяти за взірець для побудови в майбутньому своєї сім’ї, а також підтримати розвиток творчих здібностей учасників; заохотити педагогів, бібліотекарів, соціальних працівників до проведення просвітницьких заходів за тематикою конкурсу.

Учасники конкурсу подають на розгляд журі власні авторські роботи у таких номінаціях:

- відеореклама: відеоролики або буктрейлери, слайд- презентації;
- літературна творчість: поетичні, прозові та публіцистичні твори;
- друкована промоція: буклети, плакати, постери, банери, флаєри, листівки, закладинки тощо.
- фотоконкурс “Щаслива родина у кадрі”;
- просвітницький захід – творчий проєкт організаторів виховної роботи із числа педагогічних працівників, бібліотекарів, вчителів недільних шкіл та ін.

До участі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти як із міста Херсона, так і з Херсонської області, читачі бібліотек Херсонщини віком від 14 років, студенти закладів вищої освіти, а також фахівці – як учасники номінації на кращий просвітницький захід.

В умовах карантину творче змагання на першому етапі відбуватиметься у онлайн-форматі.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон