Студенти Херсонського держуніверситету стали учасниками правопросвітницького тренінгу

ХДУ, тренінг, правопросвіта
Сьогодні, 23 березня, у Херсонському державному університеті відбувся тренінг «Трудові права для молоді». У ході заходу студенти підвищували рівень обізнаності про свої права у правовідносинах з роботодавцями, дізналися як захиститися від шахрайства.

Захід відбувся у форматі спілкування з елементами гри. Тренеркою виступила регіональна координаторка ГО «Асоціація громадських радників України», менеджерка напрямку «Освіта» ДУ «Офіс реформ Херсонської області» Марина Редченко. Спікерка розповіла про базові чинні трудові права та можливість їх захистити. І, звісно, відповіла на питання від студентської аудиторії.

Серед основних питань, які розглядалися під час тренінгу – доброчесність роботодавців, типові порушення трудового права, дискримінація при прийомі на роботу, складання резюме, порівняння рекрутингових та кадрових агенцій, freelance, обмеження праці неповнолітніх, види рекрутингових договорів, електронна трудова книжка.

Захід відбувся у межах реалізації всеукраїнського правопросвітницького проєкту «Правова освіта для молоді – знай свої трудові права» Громадської організації «Асоціація громадських радників України» (ГО «АГРУ»).

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон