Що приховує обслуговуюча компанія в Олешках

Олешки, электрика, Потоцький
Намагається з’ясувати депутат Олешківської міськради Павло Потоцький на прохання жителів будинку за адресою: вул. Крилова, 173, м. Олешки:

- На Ваше прохання з'ясувати підстави нарахування Вам додаткових кіловат електроенергії, які Ви не споживали я звернувся з депутатським зверненням до обслуговуючої компанії.

Сьогодні на мою електронну адресу надійшла відповідь від ТОВ "Багатопрофільна фірма "Вектор-плюс", з якої вбачається, що товариство ухилилося надати мені запитувану інформацію, а лише вказало, що за багатоквартирним будинком існує заборгованість станом на 19 березня 2021 у сумі 44 896, 80 грн.

При цьому, ще й повчаючи мене чинному законодавству, зокрема, що я не маю права вимагати фінансово-господарську документацію та втручатися у господарську діяльність товариства.

Але якщо б керівництво товариства уважно читало моє депутатське звернення, то зрозуміли би, що жодних документів я не витребовував, а лише прохав надати інформацію, яка стосується виборців та моїх депутатських обов'язків.

У зв'язку з ухиленням від надання відповіді, у мене виникає враження, що керівництву ТОВ "Багатопрофільна фірма " Вектор плюс" є що приховувати, бо інакше мені було б надано повну відповідь на моє депутатське звернення.

Що ж будемо шукати інші шляхи з метою отримання від Товариства запитуваної інформації, - наполягає Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон