В Херсонській області грунтову об'їзну дорогу поблизу Таврійська навмисно переорали

таврійськ, об'їзд, грунтова дорога
На Херсонщині у зв'язку з ремонтом мосту через Північно-Кримський канал найкоротший шлях з міст Каховки і Таврійська до міста Нової Каховки закритий. Треба об'їжджати через села Коробки, Цукури - робити чималий круг.

Раніше від Таврійська до Цукурів можна було легко проїхати більш-менш нормальною грунтовою дорогою понад посадкою. Але зараз, після закриття мосту, якщо захочете зекономити час і кошти і потрапити з Таврійська до Цукурів тією ж грунтовою дорогою - то наткнетеся на переораний шлях з боку Таврійська (на фото з лівого боку) і з боку Цукурів (на фото з правого боку). Проїзду більше немає, хоча багато років поспіль був.

Як повідомляють в соцмережі мешканці Каховського району, це навмисно зробили невстановлені особи аби завадити потоку авторанспорту, який їх, ймовірно, дратує.

"І зразу згадуєш розповіді про те, що ми, українці - дружні, доброзичливі, а взаємодопомога - це взагалі наша національна риса . Думаю, що коли б, наприклад, у Грузії виникла подібна ситуація, то грунтовий шлях ніхто б не переорав з обох боків", - пише в соцмережі свідок подій мешканка Каховки Наталя Капустіна.

Коментарі вважають, що це зробиили фермери, які обробляють навколишні поля. Права на таке вони не мають - шлях належить місцевій раді.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон