Херсонська делегація на з'їзді партії "Слуга народу"

Херсонщина, з’їзд, Слуга народу
Сьогодні, 13 березня відбувся ХІ з’їзд політичної партії «Слуга народу» на якому буди делегати від Херсонщини.

Вперше в якості делегата на з’їзді працювала керівник фракції «Слуга народу» в Херсонській міській раді Євгенія Бєла, яка поділилась враженнями від роботи з’їзду:

- На з‘їзд партії завітав Президент України Володимир Зеленський, який наголосив на тому, що Партія «СЛУГА НАРОДУ» має впевнено крокувати єдиною командою до досягнення такої цілі, як успішна та розвинута країна.

Гарно попрацювали та затвердили новий Статут партії, який надасть реальну можливість будувати більш ефективну партійну структуру партії.

Окремо хочу зазначити, що затвердили склад нового органу управління Партії - Політичної Ради, до якого увійшов Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

А також запровадили нову форму управління, якої не має жодна політична партія України, Національну Раду Громад, до складу якої увійшли керівники обласних партійних організацій, зокрема Юрій Соболевський, як голова Херсонської обласної організації, - розповіла Євгенія БЄЛА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон