Найкращих тенісистів Херсонського держуніверситету визначали на змаганнях

теніс, змагання, ХДУ
11 березня відбулися традиційні змагання у клубі «Nesterov’s table tenis», що на ТРЦ Fabrika. 12 хлопців та 11 дівчат змагалися за першість відкритого чемпіонату Херсонського державного університету з настільного тенісу.

Змагання проводяться з метою виявлення найсильнішого гравця серед студентів нашого університету, аби переможці захищали честь ХДУ на змаганнях між закладами вищої освіти Херсонщини, а потім і України. Окрім студентів до змагань долучилися представники Херсонського регіонального центру «Інваспорт».

Відкрив змагання та долучився до них проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов: «У Херсонському державному університеті в пріоритеті розвивати усі напрями спорту і настільний теніс не виключення. Ми демонструємо приклад іншим та надаємо можливість нашим студентам проявити себе, а це дуже важливо».

Спробував себе у настільному тенісі також і студент III курсу факультету психології, історії та соціології, а також учасник проєкту «Голос ХДУ» Іван Пономаренко: «У ХДУ кожен студент кожен може віднайти та розвинути у собі будь-які таланти і йому в цьому допоможуть, не важливо співаєш ти чи граєш у теніс».

За словами одного із суддів, доцента кафедри олімпійського та професійного спорту ХДУ Олександра Еделєва саме у торгівельному центрі змагання проводяться вп’яте. У свою чергу, ТРЦ Fabrika не тільки надає місце проведення, а також приємні бонуси чемпіонам. За результатами змагань переможцем серед дівчат стала студентка III курсу факультету української й іноземної філології та журналістики Катерина Воронцова. Першість серед хлопців завоював студент II курсу факультету фізичного виховання та спорту Артем Майданик.

Пресцентр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон