Кримінальні сонети для херсонців

сонети, кримінал, музика
В перший місяць весни музиканти рок-групи «Мертвий Півень» підхоплюють «передноворічну» естафетну паличку зі своїм альбомом «Кримінальні Сонети» (на фото), який є можливість виграти.

Таким чином ми продовжуємо серію розіграшів призів від музикантів з різних міст і країн, своєрідного марафону, який проводиться спільно редакцією «Херсонців» та дирекцією міжнародного рок-фестивалю «кРок у майбутнє».

Культова львівська група – це більше ніж просто добра рок-музика. Виступати музиканти розпочали 1990 року на фестивалі молодіжної урбаністичної культури «Вивих». В контексті студентської революції кінця 80-х – початку 90-х років «Мертвий Півень» був своєрідним втіленням духу часу. Але показово те, що «Півень» весь час змінюється , вміє не бути анахронічним і, водночас, не підкорятись моді.

У 2008 році, коли львівські музиканти брали участь в Міжнародному рок-фестивалі «кРок у майбутнє» (фото - група на сцені фестивалю в Херсоні) вони продемонстрували що «Мертвий Півень» більш ніж живий! Їх фантастичне шоу, яке було подаровано херсонцям та гостям нашого міста, багато хто пам'ятає досі.

Фрагмент виступу групи в Херсоні, на сцені Міжнародного рок-фестивалю «кРок у майбутнє».

P.S. Виграти приз від групи «Мертвий Півень» і "кРок у майбутнє" можна з 1 по 31 березня відправивши на адресу редакції сайту "Херсонці" (email: kherson.inform@ukr.net) цікаву інформацію про будь-яку рок-групу, яка протягом 10 років виступала на фестивалі "кРок у майбутнє" в Херсоні (з позначкою "на конкурс") або написати вашу думку - яке значення для Херсона мав фестиваль.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон