У Херсоні "Янголи добра" готуються до творчого фестивалю

Херсон, фестиваль, Янголи добра
Херсонській дитячий творчий колектив "Янголи добра" готується до 27-го фестивалю творчості дітей з інвалідністю "Ми все можемо". Він розпочнеться у Херсоні 11 березня.

За словами керівниці дитячого творчого колективу "Янголи добра" Марини Колокот, цього року конкурс пройде в режимі онлайн через карантинні обмеження: "Ми подаємо запис художніх номерів. Це відеозапис з гарним звуком. І це повинні бути не купюри, де вирізають шматочками, треба одним кадром записати".

Перший номер колективу присвячений українському рушнику, який дарують на щастя. "Мені дуже сподобався номер «Рушники». Він такий український, затишний" - ділиться враженнями учень дитячої музичної школи №1 Олексій Князь.

Друга хореографічна композиція про початок весни, про дитячу віру у диво. Номер покликаний налаштувати на позитив. Учениця дитячої музичної школи №1 Вероніка Шулдаєва допомагала під час зйомок номеру: "Ми влаштовували фонограму, робили, щоб колонки працювали. У нас все вийшло добре".

Творчому колективу "Янголи добра" три роки. І весь цей час він бере участь у фестивалі "Ми все можемо". За словами керівниці, виступи на цей конкурс готували цілий рік.


За матеріалами Суспільне. Херсон.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон