В Херсонській облраді відзначили талановитих спортсменів

Херсон, спортцмени, привітання
Призери першостей Європи з боксу минулого року Валерій Шульга та Ярослава Масюткина за свої спортивні здобутки були відзначені Подяками голови Херсонської обласної ради.

«Дякую, що займаєтеся цим видом спорту та прославляєте Херсонщину. Бажаю, щоб ви й надалі мали мужність виходити на ринг і завжди поверталися назад переможцем!

Окрема подяка, Ярослава, Вам. Ви є прикладом того, що наші жінки не лише гарні, але й сильні, сміливі та мужні», - відзначив під час нагородження перший заступник голови облради, керівник виконавчого апарату Юрій СОБОЛЕВСЬКИЙ та побажав спортсменам подальших успіхів.

Також Подяку отримає призерка чемпіонату Європи серед молоді Катерина Боднарчук після повернення з навчально-тренувальних зборів по підготовці до чемпіонату Світу.

«Одним із додаткових заходів діяльності управління фізичної культури, молоді та спорту планую розробку та впровадження чітких критеріїв відзначення призерів континентальних та світових першостей керівництвом області.

Спортсмени докладають дуже багато зусиль для досягнення результатів і заслуговують на визнання!»,- вважає начальник управління фізичної культури, молоді та спорту облдержадміністрації Віталій ВИБРАНСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон