Студенти Херсонського університету готуються до вокальних баталій

студенти, бої, ХДУ, вокал
Незабаром на головній сцені Херсонського державного університету відбудеться ІІ етап наймасштабнішого конкурсу «Голос ХДУ». Наразі триває активна робота над підготовкою до справжніх вокальних баталій між учасниками.

ІІ етап вокального конкурсу «Голос ХДУ» – це батли, де два конкурсанти виконують спільну пісню. Надалі тренери обирають з дуету того, хто пройде далі. Відповідно у кожного наставника залишиться по два фіналіста.

Наразі перед наставниками та учасниками стоїть мета – підготувати вокально сильні дуети на рівні професіоналів. Між сліпими прослуховуваннями та боями тривають два тижні кропіткої праці над підготовкою пісні.

Тренер конкурсу, керівниця вокальної студії «Творці сучасності» та народного фольк-гурту «Олешшя» Антоніна Потужня вважає, що завдання наставника – підібрати пісню, яка розкриє обох конкурсантів однаково.

«Для тренера важливо, щоб задуманий номер зміг втілитися в життя. Крім того, кожен учасник повинен отримати задоволення від процесу підготовки та виступу на сцені. Від своїх конкурсантів чекаю упевненості за будь-яких обставин», – зазначила Антоніна Потужня.

Батли відбудуться вже 4 березня в актовій залі Херсонського державного університету. Тож не втрачайте можливості першими дізнатися імена фіналістів.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон