У Херсонському держуніверситеті провели засідання стипендіальної комісії

ХДУ, стипендія, комісія
Сьогодні, 25 лютого у Херсонському державному університеті відбулося засідання стипендіальної комісії. На зібранні були присутні ректор ХДУ Олександр Співаковський, проректори, декани факультетів та студенти, які входять до складу комісії.

На порядок денний винесли два питання:

1. Про призначення стипендії здобувачам педагогічного факультету і факультету комп’ютерних наук, фізики та математики, які навчаються за програмою семестрового академічного обміну в Поморській Академії (Польща, Слупськ) та мали індивідуальний термін складання зимової заліково-екзаменаційної сесії.

2. Про внесення змін до рейтингу та реєстру для призначення академічних стипендій студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 226 Фармація, промислова фармація, ІІ денної форми навчання.

Одноголосним рішенням стипендіальної ради Херсонського державного університету питання були погоджені.

Окрім порядку денного ректор ХДУ Олександр Співаковський доповів про позитивне вирішення складної ситуації. Так, студентка факультету бізнесу і права Вікторія Давиденко – донька воїна АТО – через нестачу державних бюджетних місць навчалася на контрактній формі та мала велику фінансову заборгованість: «Герої та їхні рідні мають отримувати привілегії. Я особисто проявив ініціативу та профінансую навчання цієї дівчини за власний кошт», – зазначив ректор Олександр Співаковський.

Після завершення засідання ректор подякував присутнім за швидку та результативну роботу.

Прес-центр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон